Rob Rijshouwer

wie ben ik: Ik ben Rob Rijshouwer, geboren en getogen in Den Haag. Met mijn eerste vrouw Karin ben ik in 1990 naar Roosendaal verhuist om kennis te maken met het Brabantse land. Karin is op haar 33e jaar overleden. Ik heb uit mijn eerste huwelijk 2 kinderen, Stefanie en Mitchell die nu ook raadslid is voor Gewoon Lokaal.

Na een tijd heb ik Danielle ontmoet die uit Kruisland kwam, zij komt uit een een groot gezin de Jongh die een mengvoederbedrijf hadden aan de Roosendaalseweg. Met Danielle hebben wij twee kinderen gekregen, Quinten en Fayline.

werk: Ik ben al zo'n dertig jaar als consultant actief in de eerste lijns gezondheidszorg. Met name in de ICT voor huisartsen en huisartsenposten. Wij verzorgen de software waar de huisartsen en huisartsenposten mee registreren en communiceren.

sociaal leven: Inmiddels ben ik 60 jaar en woon samen met Monique die uit Aerdenhout komt. Ook ben ik ook opa en heb 2 leuke kleinkinderen.

Ik doe al jaren veel vrijwilligersklussen naast mijn werk, voorzitter Oranje Feest Comité Kruisland, heel wat jaartjes bij sc Kruisland actief geweest, met name voor de jeugd en in het bestuur, de SLOS, de buurtpreventie en meegewerkt met het organiseren van leuke evenementen of bijeenkomsten zoals Kruisland 525, Chapeau en nu ook als kernteamlid betrokken bij het jubileum van Steenbergen 750 en 25 jaar kernen verbonden aan Steenbergen. 2022 wordt dus een mooi feestjaar.

VVD: Op dit moment ben ik ook actief binnen de VVD, ik verzorg de PR en communicatie binnen VVD Steenbergen. Website, social media, campagne voeren voor de Gemeenteraadsverkiezingen, zijn allemaal zaken waar ik mij mee bezig houd.

Voor 2022 sta ik ook op nummer 11 van de kandidatenlijst voor de VVD.

Dus stem VVD, stem nummer 11, stem Rob Rijshouwer.

Ik ben een doener!!!!

Rob is te bereiken via social media:

Facebook: https://www.facebook.com/rob.rijshouwer/            Instagram: https://www.instagram.com/robxland/