Lidia Uijtdewilligen

Beste lezer mijn naam is Lidia Uijtdewilligen 42 jaar uit Kruisland.

Getrouwd met Frank en trotse moeder van 2 kinderen. Diep geworteld in het verenigingsleven van Kruisland.

Een vereniging is de bindende factor in het dorp/stad. Alle facetten komen aan bod. Sportiviteit, respect, zorg voor elkaar, verbinden en samenwerking. 

 

Ik ben werkzaam bij de gemeente Etten-Leur als juridische medewerker APV en Bijzondere wetten. Vanuit die rol en ook het verenigingsleven steeds meer geïnteresseerd geraakt in de politiek.

Meedenken, meewerken aan die fijne gemeente Steenbergen waar het goed en veilig vertoeven is. Maar het kan altijd nog beter! Vooral op het gebied van Dienstverlening is er nog veel te winnen. Maatwerk leveren is hierin erg belangrijk bijvoorbeeld snel en positief handelen bij een initiatief van burgers en/of ondernemers.


Ik ben erg praktisch ingesteld, zal graag de problemen aanpakken die het wonen en leven in gemeente Steenbergen aangenamer en beter maken. Maar wel met die wijsheid dat wij (de inwoners) dit ook vooral zelf moeten doen. Of ik echt geschikt ben voor het politieke spelletje/systeem weet ik niet. Kan alleen maar me zelf blijven door te zeggen wat ik doe en te doen wat ik zeg.